car passTrustedProviderOndertussen heeft Garage De Bruycker reeds meer dan 60 jaar ervaring met het merk Peugeot voor de regio Merelbeke - Gent. U kan bij ons terecht voor de aankoop van nieuwe wagens en jonge tweedehandswagens.

We hebben steeds nieuwe wagens uit stock aan zeer interessante prijzen en met 2 jaar waarborg !

Jonge tweedehands- en demo wagens in voorraad met Car-Pass en minstens 1 jaar waarborg !

Al onze jonge tweedehandswagens zijn shortlease wagens (12-18 maand) welke we aankopen bij PSA ( Peugeot België )

Al deze wagens worden onderworpen aan een uitgebreide controle door het Expertisebureau Dekra alvorens we ze aankopen. 

Of bestel uw tweedehandswagen op maat.. Meld ons het type, kleur en prijs, wij bezorgen hem U !

 

Vraag vrijblijvend info !

Auto Overzicht   

We proberen iedere vraag zo snel mogelijk te antwoorden. Hopelijk kunnen wij u verder helpen. We staan steeds tot uw dienst !

Garage De Bruycker baat reeds 3 generaties lang haar garage uit in het centrum van Bottelare (Merelbeke). Ephraim De Bruycker startte in 1946 zijn werkplaats als garagist voor alle merken.

Ondertussen is Garage De Bruycker reeds 50 jaar officieel verdeler van het merk Peugeot in de regio. U kan bij ons terecht voor de aankoop van nieuwe - en jonge tweedehandswagens. Ook bedrijfswagens hebben we in ons gamma. We beschikken over een ruime werkplaats met de modernste technologie. De hypermoderne carrosserie heeft een erkenning voor alle verzekeringsmaatschappijen. Tevens beschikken we over een eigen depanagedienst. De showroom is gelegen aan de Hundelgemsesteenweg 947 te Bottelare. Voor info en inlichtingen zijn we te bereiken via onze contactgegevens op deze website. Steeds welkom !

Steeds jonge tweedehands- en demowagens in voorraad.

Koningin Astridlaan 56
9820 Merelbeke

peugeotstart2