U kan bij ons terecht voor jonge tweedehandswagens en demowagens...

...Wagens met weinig kilometers, car-pass en minstens 1 jaar garantie !

Heeft U interesse in een van onze wagens of wenst U info..

Vraag vrijblijvend een afspraak voor een proefrit !

Verhuur / Vervangwagen : Peugeot 208 1.2 benzine

 

Prijzen excl btw : 30 euro/dag - 200 euro/7 dagen  ( incl 200 km/dag - Extra km = 0.15 euro )

 

 

We proberen iedere vraag zo snel mogelijk te antwoorden. Hopelijk kunnen wij u verder helpen. We staan steeds tot uw dienst !

Garage De Bruycker baat reeds 3 generaties lang haar garage uit in het centrum van Bottelare (Merelbeke). Ephraim De Bruycker startte in 1946 zijn werkplaats als garagist voor alle merken.

Ondertussen is Garage De Bruycker reeds 50 jaar officieel verdeler van het merk Peugeot in de regio. U kan bij ons terecht voor de aankoop van nieuwe - en jonge tweedehandswagens. Ook bedrijfswagens hebben we in ons gamma. We beschikken over een ruime werkplaats met de modernste technologie. De hypermoderne carrosserie heeft een erkenning voor alle verzekeringsmaatschappijen. Tevens beschikken we over een eigen depanagedienst. De showroom is gelegen aan de Hundelgemsesteenweg 947 te Bottelare. Voor info en inlichtingen zijn we te bereiken via onze contactgegevens op deze website. Steeds welkom !

Steeds jonge tweedehands- en demowagens in voorraad.

Koningin Astridlaan 56
9820 Merelbeke

Reeds meer dan 70 jaar behandelen wij iedereen met de glimlach en trachten we zo snel en efficiënt mogelijk onze klanten te bedienen.

De toenemende schaalvergroting binnen de automobielsector heeft er ons toe aangezet in 2018 de overgang te maken naar het nieuwe concept 'Euro Repar Car Service'.

We blijven op die manier streven naar het leveren van een uitstekende service en een plaats waar de klant zich gewaardeerd voelt.

  • Specialist Peugeot & Citröen
  • Service alle merken
  • Erkend bedrijf Euro Repar Car Service  
  • Certificaat elektrische en hybride wagens
  • Certificaat airco service
  • Complete bandenservice en uitlijning

Heeft u een ongeval of eender welke carrosserieschade..Vraag eerst hier om info of uitleg wat u te doen staat vooraleer u naar de verzekering stapt. Wij bieden u een comfortabele service, garanderen een perfecte herstelling en leveren een gratis vervangwagen of elektrische fiets tijdens de herstelling.

We beschikken over een ruime en moderne carrosserie die uitgerust is met de nieuwste apparatuur zodat een vakkundig, snel en betrouwbaar herstel aan uw wagen kan gegarandeerd worden.

 

We zijn erkend hersteller voor verschillende verzekeringsmaatschappijen.

U kunt rekenen op een snelle administratieve afhandeling via het overkoepelend informatiesysteem Informex.

 

  • Certificaat 'New Avicar'
  • Erkend hersteller alle merken

 

toonzaalAANKOOP - VERKOOP - SERVICE - CARROSSERIE

 

Peugeot specialist regio Merelbeke - Gent

Service alle merken

 

Garage De Bruycker baat reeds 3 generaties lang haar garage uit in het centrum van Bottelare (Merelbeke). Ephraim De Bruycker startte in 1946 zijn werkplaats als garagist voor alle merken. carpasstrustesprovider2023

Ondertussen heeft Garage De Bruycker reeds meer dan 70 jaar ervaring in de autosector waarvan meer dan 60 jaar met het merk Peugeot. U kan bij ons terecht voor de aankoop van jonge tweedehandswagens en demowagens en dit aan heel scherpe prijzen ! We beschikken over een ruime werkplaats met de nieuwste technologie. De moderne carrosserie heeft een erkenning voor verschillende verzekeringsmaatschappijen. Voor info en inlichtingen zijn we te bereiken via onze contactgegevens op deze website.    

NIEUW : Sedert 2018 maken we deel uit van het nieuwe concept 'Euro Repar Car Service' binnen de Groep Stellantis wat ons de mogelijkheid biedt dat we nu alle merken verkopen, onderhouden en herstellen.

Iedereen welkom !

Wenst u een afspraak ? Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

 scan0041

SPECIALITEIT :

Jonge tweedehandswagens in perfecte staat met waarborg !

 
 
Telefoon: 09/362.51.63
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ondernemingsnummer: BE 0428.421.581
 
 
Openingsuren : Maandag tot vrijdag : 08u00-12u00 en 12u30-17u00
 
We werken enkel op afspraak !
 
 

peugeotstart2